Home » Spraytan

Spraytan is de toekomst voor een verantwoorde gezonde bruine teint.

Spraytan met SiennaX producten

Het liefst willen we altijd een mooi gezond bruin kleurtje. Helaas worden hierdoor gevaren vaak over het hoofd gezien. Denk hierbij aan vroegtijdige huidveroudering, pigmentatie, huidkanker en zonnebrand. Dit gebeurd niet alleen bij zonnen in de echte zon, de zonnebank is ook een veroorzaker van veel ellende.

Met spray tanning ben je in 10 minuten lekker bruin, op een verantwoorde wijze. Wij werken met verschillende vloeistoffen zodat er altijd een gepaste teint is voor uw huidskleur. Hiermee wordt u zo bruin als u zelf wilt, van een licht 'sunkissed' effect tot een diepere bruine kleur.

Hoe ik zo zeker weet dat u tevreden zult zijn over uw kleur? Eenmaal een afspraak geboekt bij Salon Op mijn mooist betekent terugkomen omdat je tevreden bent. Je ziet er gezond uit, je ontvangt complimenten van je omgeving en het allerbelangrijkst; je voelt je goed en dat straal je uit. Vele mensen gingen u al voor en we zien vrijwel iedereen terugkomen. Klik hier voor 'voorbereiding op de spraytan' om te zien waar je rekening mee kunt houden voor, tijdens en na de tanning afspraak.

 Op mijn mooist heeft ook producten die de huid voorbereiden op de tanning en/of die de bruine teint langer vasthouden Klik hier voor de spraytan gerelateerde producten.

De voordelen van Spraytan op een rij

Met slechts één behandeling krijgt u een mooie natuurlijke egale bruine teint. U hoeft dus geen zonnekuur van meerdere sessies te plannen zoals bij de zonnebank. Bovendien is een zonnebank kuur slecht voor uw huid.  Omdat het effect van een spraytan direct zichtbaar is voelt u zich na de behandeling fantastisch en zo ziet u er ook uit. De verzorgende bestanddelen van de vloeistof zijn goed voor uw huid. Geen verhoogde kans op huidkanker, geen snellere huidveroudering en geen verbranding door UV straling.

Veel van onze klanten gebruiken de spraytan kort voor ze op zonvakantie vertrekken, ze gaan zo al mooi bruin op reis. De spray tan voor de benen is DE oplossing voor de eerste 'rokjesdag' of voor de eerste sportwedstrijden na de winterstop of op de buitenbaan. Maar een spraytan is ook een echte vervanger van de zonnebank, met de producten voor thuis houdt u de mooie teint voor meerdere weken waardoor u slechts om de paar weken opnieuw hoeft te komen. Wanneer u de thuis producten niet gebruikt zal de spraytan na 7-10 dagen verdwenen zijn.

Wordt de kleur wel natuurlijk?

Toen in de jaren 80 de zelfbruiners in opkomst kwamen, liep het wel eens fout met het eindresultaat. Gelukkig heeft sinds deze tijd de ontwikkeling niet stilgestaan en zal met de goede salon producten van tegenwoordig een fantastisch en natuurlijk eindresultaat behaald worden. Niemand zal kunnen zien of u in de zon bent geweest of dat u een spraytan heeft geboekt. Het resultaat is geweldig! 

spraytan,helmond,brouwhuis,dierdonk,stiphout,gezond bruin worden,zelfbruiner,marc inbane,tanning spray,goedkope spraytan,huidverzorging,mierlo,geldrop,aarle rixtel,gemert,bakel,deurne,siennaX,mooi bruin