Home » Nagelstudio

Mooie gezonde nagels? Dat kan bij nagelstudio Op mijn Mooist.

U wilt graag mooi verzorgde nagels waar u geen omkijken naar heeft. Vaak hoor je dat mensen uiteindelijk toch beschadigde (natuurlijke) nagels hieraan overhouden. Ik heb er bij de keuze van de merken waar ik mee werk in mijn nagelsalon erg goed op gelet dat deze niet schadelijk zijn voor uw natuurlijke nagel. Zo hoef ik uw nagel niet op te ruwen of dunner te vijlen en zullen uw nagels na het verwijderen van de gelpolish er net zo mooi (maar vaak zelfs nog beter!) uit zien dan voordat u bij mij in de salon kwam.  U heeft de keuze uit een gelpolish, gelpolish met een dun laagje gel er onder ter versteviging of een (indien gewenst: luxe) manicure behandeling. 

Wanneer u kiest voor een laagje gel onder de gelpolish is dit in vrijwel alle gevallen voldoende stevigheid en heeft u een mooie dunne, naturel ogende nagel die lang niet zo dik is als een traditionele gelnagel (die wat dikker is opgebouwd). Dit word door de cliënten van Op mijn mooist zeer gewaardeerd! 

Op mijn mooist is gespecialiseerd in het behouden of verkrijgen van een gezonde natuurlijke nagel en werkt alleen op uw eigen nagel, hierdoor is verlenging niet mogelijk. Maar wanneer u uw nagels wat langer wilt is dit geen probleem, bij uw tweede afspraak zijn ze vaak al naar de gewenste lengte gegroeid. 

Gelpolish

CND-Shellac & Loveness gelpolish ziet er uit als een gewone nagellak en draagt ook zo. Het wordt uitgehard in de UV lamp en draagt 14+ dagen zonder te beschadigen. Bovendien is de glans prachtig! De Shellac zal uw nagels misschien een tikkeltje verstevigen maar niet enorm. Het is wel mogelijk om een dun laagje gel aan te brengen voor extra goede hechting en de nagel een beetje te verstevigen of om ribbeltjes te verdoezelen. De Shellac of gelpolish is makkelijk te verwijderen  zonder de nagels te beschadigen.

Manicure

U heeft mooie nagels, wilt geen kunstproduct of kan dit niet in verband met uw baan (in de zorg bijvoorbeeld) maar u vind het wel belangrijk dat uw nagels en handen er mooi verzorgd uit zien. Dan kunt u een afspraak maken voor een manicure. Uitbreiding met handscrub, verzorgend handbad en parrafinebad zijn uiteraard mogelijk.

Wanneer uw nagels het zwaar te verduren hebben vanwege uw baan of in een slechtere staat verkeren is het mogelijk om IBX toe te passen. (zie hieronder)

IBX

Kunt of wilt u geen gel of Shellac op uw nagel maar wilt u toch mooie stevigere nagels? Dan is IBX de oplossing voor u. Met de behandelingen met IBX kunnen we uw nagels verbeteren, het trekt namelijk IN de nagel. Ook gespleten nagels zullen er weer mooi uit gaan zien en na een aantal behandelingen heeft ook u de gewenste mooie nagels. Zie de pagina 'IBX'  op de site voor meer informatie. IBX is ook zeer geschikt voor mensen die in de zorg of horeca werken en mannen omdat er niks op de nagel komt maar het trekt in de nagel en verstevigd van binnenuit.

Onderhoud

Na de behandeling in de salon is het goed om te weten dat uw nagels ook thuis enige verzorging behoeven. 

Of u nu gelpolish, nagellak of niks op uw nagels heeft; het is aan te raden om minimaal 3x daags de nagelriem olie van Dadi oil te gebruiken. Wanneer u goed de olie gebruikt zult u langer plezier van uw nagelversiering hebben omdat deze kleine microkanaaltjes bevat. Wanneer deze microkanaaltjes gevuld met de olie blijven komt deze bij de natuurlijke nagel waardoor de nagel goed doorvoed blijft. Tevens zorgt de olie ervoor dat er geen schadelijke (schoonmaak)producten in uw gelpolish kunnen dringen die deze aan kunnen tasten en komt de gelpolish ook makkelijker van uw nagel bij het afweken. Ook niet onbelangrijk: uw nagelriemen zullen heel mooi en zacht worden. Zij vallen tenslotte meer op wanneer u uw nagels bewonderd!

Tenslotte 

Behandel uw nagels als juwelen. U heeft moeite gedaan om ze mooi te laten maken, het vraagt niet veel aanpassing om ze mooi te houden. 

Gel en Shellac (maar ook uw natuurlijke nagels) kunnen niet goed tegen agressieve schoonmaakmiddelen. Het is dan ook aan te raden om huishoud handschoenen aan te doen bij het poetsen. Hoewel de gels stevig vast zitten op uw nagels kunnen ze door onjuist handelen wel beschadigen. Het verschil tussen problemen met hechting (waar u niet altijd invloed op heeft) en problemen veroorzaakt door onjuist handelen is voor een nagelstyliste zichtbaar. Wanneer u volgens de adviezen heeft gehandeld heeft u bij gel of Shellac 1 week garantie en wordt er als service herstelt. 

Nog even op een rijtje

Gebruik minimaal 3x daags Dadi oil (verkrijgbaar in de nagelsalon)

Draag huishoud handschoenen tijdens huishoudelijk werk, maar ook in de keuken (denk aan kruiden en marinades). Draag ook handschoenen wanneer u in contact komt met haarverf. 

Gebruik uw nagels niet als gereedschap maar behandel ze als juwelen. nagelstudio gellak shellac CND bio sculpture ge chemo nagels,